beauty

Beauty | Hema Soft Matt Lipbalm (11)

DSCN7524-1Vorig jaar heeft Hema haar beauty-assortiment uitgebreid met een aantal producten. De Soft Matt Lipbalms werden toen best gehypet. Op iedere blog kon je er uiteindelijk wel over lezen. En iedereen was enthousiast! In de zomer kocht ik mijn eerste lipbalm en afgelopen weekend heb ik er nog eentje bij gekocht. Een hele mooie najaarskleur.
DSCN7530-1

In de zomer had ik een roze kleur gekocht (nr. 03) en die heb ik zo ontzettend veel gedragen. Maar eigenlijk kwam het er nooit van om een andere te kopen. Toen ik deze kleur tegenkwam en swachtte, wilde ik hem gelijk meenemen!

DSCN7535-1

Ik heb over nummer 11. Dit is een nude kleur met een bruine ondertoon. Dit soort tinten draag ik graag (en veel!). Dus ik denk dat ik deze ook weer met veel liefde zal dragen.

DSCN7543-1DSCN7554-1

Deze Soft Matt Lipbalm heeft een hele goede pigmentatie en voelt zacht. Op mijn lippen is de kleur mooi mat. Het is een beetje een “my lips but better” kleur, maar dan iets bruiner in mijn geval.
DSCN7527-1

De lipbalm voelt lekker aan op de lippen. Hij zit heel comfortabel en smeert fijn uit. De Soft Matt Lipbalm blijft zo’n 3 tot 4 uur zitten bij mij. Een slokje drinken en een hapje eten overleeft hij ook wel. Ik hoop dat Hema nog meer kleuren uit gaat brengen in deze lijn, want ik ben fan!

De Hema Soft Matt Lipbalm is te koop bij de Hema (oh, echt?!) voor €3,50.

Liefs,
Stacy

Advertenties

7 gedachten over “Beauty | Hema Soft Matt Lipbalm (11)

    1. Er zijn -geloof ik- 10 kleuren te koop; In verschillende tinten roze en rood, maar er is ook een donkerpaarse lipbalm te koop! Je hebt wel een ruime keuze aan kleuren!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s