tips·verzorging

Lente | Zo maak jij je lichaam lente-klaar!

DSCN8089-1

Bijna twee weken geleden schreef ik hoe je het huis lente-klaar kan maken, maar je lichaam moet er ook aan geloven. Verzorg je lichaam en maak deze mooi voor de lente. Met deze stappen lukt dat zeker!

DSCN8103-1

DSCN8126-1

♥ Scrubben!

Door je lichaam één keer in de twee weken te scrubben verwijder je de dode huidcellen. Hierdoor wordt je huidje weer heerlijk zacht en glad. Ook zorgt scrubben ervoor dat het scheren beter gaat. Dus dit zeker een goede stap om niet over te slaan! Kies een (zout)scrub met een heerlijke geur en ga aan de slag!

♥ Weg met het wintervachtje!

In de winter scheert bijna iedere vrouw zich minder dan normaal. Je benen zijn verstopt in een jeans of dikke panty. Ik ben zelf vooral laks met het scheren van mijn benen in de winter. Scrub je benen eerst en ga dan een dag later met scheerschuim en een scheermesje erover heen. Hallo, mooie gladde benen!

DSCN8099-1

DSCN8121-1

♥ Smeren maar!

Na het scheren kan de huid een beetje geïrriteerd zijn, smeer daarom je lichaam in met een bodylotion. Of bodybutter, net wat jij fijner vindt. Kies er een met een overheerlijke geur, zet een (YouTube)filmpje aan en smeer je lekker in!

♥ Zachte, glanzende haren.

Je haar heeft heel wat te verduren gehad in de winter; tijd dus om deze even te verwennen! Was je haar zoals gewoonlijk en breng daarna een voedend masker in. Spoel deze uit en breng dan een haarolie of serum in. Je haar zal weer heerlijk zacht zijn!

DSCN8116-1

DSCN8104-1

♥ Vergeet je gezicht niet.

Ook je gezicht kan wel een beetje lente-klaar worden gemaakt. Scrub deze ook lekker (met een speciale gezichtsscrub) en breng daarna een fijn maskertje aan. Wedden dat je gezicht daarna bijna net zo zacht is als babybilletjes?

DSCN8131-1

♥ Doe een pedi- en manicure!

Natuurlijk mogen de handen en voeten ook niet vergeten worden. Maak een voetbadje, scrub je handen en voeten en smeer ze daarna in met een verzorgende bodybutter.  Laat deze rustig intrekken en ga daarna aan de slag met je nagels en nagellak. Zo worden ook je voeten  klaar voor de sandaaltjes!

DSCN8080-1

Dit zijn de stappen die ik doorloop als ik mijn lichaam klaarmaak voor de lente. Sommige stappen doe ik nou eenmaal minder in de winter. Dus als het zonnetje weer tevoorschijn komt, herhaal ik deze stappen zoveel mogelijk. Zo blijft je huidje mooi!

Liefs,
Stacy

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s