inspiratie·tips

Tips | Moederdag Cadeautips!

a mother

Fijne Koningsdag! Ook al is het vandaag Koningsdag, toch gaat dit artikel er niet over. Ik wil het namelijk hebben over Moederdag! De dag waarop we onze mama’s extra in het zonnetje zetten dan normaal. Want eigenlijk is het elke dag Moederdag en zijn we elke dag lief voor onze moeders. Voor vandaag heb ik wat cadeautips op een rijtje gezet, misschien haal je er wat inspiratie uit!

kaarsen

Mijn moeder houdt wel van hier en daar wat kaarsjes en lekkere geurtjes. Misschien jouw moeder ook wel! Al denk ik dat kaarsjes altijd wel goed zijn. Kies wat kaarsen in de lievelingskleuren van jouw mama en misschien ook wel een geurkaars. Ook leuk is om een waxbrandertje met wat waxmelts te geven!

Grijze kaars – €1,89
Mint kaars – €2,99
Hamman waxmelt – €0,49
Bloemenkaars – €1,49
Buddha waxbrander – €3,99
Zent geurkaars – €1,99

koken en bakken

Is jouw moeder een echte keukenkoningin? Misschien is dit setje wel leuk! De bakmixen van de Xenos zien er al helemaal uit als een cadeautje. Hier zal je moeder zeker vrolijk van worden! De vijzel is leuk om te geven als je moeder graag eigen tapenade en pesto maakt.

Bakmix Lentekriebeltjes – €3,99
Etagère – €7,49
I Love Cooking kruidenset – €3,99
Bakmix Hartendiefjes – €3,99
Bakmix Deugnietjes – €5,99
Vijzel – €3,99

thee

Of is jouw mama een echte theeleut? Geef dan een leuke mok cadeau en vul de theedoos met haar favoriete smaken thee. Een dienblad is ook erg leuk om te geven. Hier zou ze ook kaarsjes op kunnen zetten!

World’s Greatest Mum giftset – €6,99
Mrs. Always Right – €2,99
Tea opbergdoos – €6,99
Dienblad – €3,99

Hopelijk hebben jullie er wat inspiratie uitgehaald! En weet je het nog steeds niet, een bloemetje of parfum is áltijd goed! Moederdag gaat niet om de cadeautjes, maar dat je nog meer liefde aan je mams toont. Dat je je dankbaarheid aan haar toont en haar een extra knuffel en een kus geeft.

Liefs,
Stacy

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s