tips

Tips | Vaderdag Cadeautips!

large

Komende zondag is het alweer Vaderdag! Daarom leek het mij leuk (en handig!) om vandaag wat cadeautips te laten zien. Handig als je nog helemaal geen inspiratie hebt! Alle items komen van de Xenos en zijn dus goed verkrijgbaar. Kijk je mee?

gadgetsHoudt jouw vader van muziek en luistert hij graag met oordopjes in? Misschien is het dan leuk om een bluetooth speaker te geven! Zo kan hij zijn muziek ook eens zonder oortjes luisteren als hij alleen is (of met de hele familie natuurlijk)!
De selfiestick is leuk om te geven, als jouw vader altijd degene is die de foto maakt. Zo kan hij ook eens op de foto met het gezin! Say cheeeese!

XXL Bierglas – €7,99
Auto telefoonlader – €6,99
Bluetooth speaker (Ook verkrijgbaar in andere kleuren) – €14,99 €7,49
Selfiestick (Ook verkrijgbaar in zwart) – €9,99 €7,99

bier

Is jouw vader een echte bierdrinker? Dan vindt hij deze dingen dan wel leuk! Want hoe gaaf is om je eigen biertje te maken? Of misschien wil hij weleens wat anders doen met zijn biertje, dan kan hij een lekker bierbrood maken! De bieropener die bijhoudt hoeveel bierflesje je al open hebt gemaakt, vond ik echt heel grappig!

Pakket om zelf bier te maken – €29,99
Beer tracker bieropener -€4,99
Bierbroodmix in bierflesje€4,99  €3,99
Bierbroodmix pakket – €9,99

BBQ

De BBQ en de man is altijd een perfecte combinatie. Mannen zijn op de één of andere manier altijd helemaal in de ban van de BBQ. Als jouw papa ook zo is, zijn misschien deze cadeautjes een goede inspiratie voor je! Mijn zus en ik hebben onze vader vorig jaar een BBQ-pakket cadeau gedaan en hij was echt heel enthousiast over! Het is leuk om een opbergbak te vullen met allemaal BBQ gerelateerde artikelen. Succes gegarandeerd!

BBQ toolbox  (Ook verkrijgbaar in rood) – €17,99
Hamburger grill – €7,99
Sauspistool (Ook verkrijgbaar in blauw) – €5,99
BBQ kruiden & sausjes – €9,99
BBQ boek – €14,99

Dat waren mijn ideeën voor Vaderdag 2016! Heb je nou nog steeds geen idee wat je aan jouw lieve vader moet geven? Koop dan parfum, een fles drank, een mooi shirt of een cadeaukaart! Deze dingen zijn altijd goed!

Liefs,
Stacy

 

Advertenties

Een gedachte over “Tips | Vaderdag Cadeautips!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s