About me

Update | Happy New Hair | Short Hair

Ik ben Stacy: Een meisje van 19 jaar en wonend (en opgegroeid) in Haarlem. Sinds een paar jaar blog ik. Niet altijd met heel veel regelmaat, maar op het moment wel. Ik blog over alles wat ik leuk vind. Dus je zal hier beautyreviews, outfits, recepten en kleine kunstwerkjes kunnen verwachten. Af en toe komt er ook een persoonlijk artikel online.

Ik houd van schrijven en hoop dan ook dat ik nog heel lang door kan gaan met bloggen. Ik haal hier energie uit en heb er veel plezier om elke keer er weer wat leuks van te maken!

In schooljaar 2014/2015 heb ik mijn havodiploma gehaald en daarna heb ik een tussenjaar genomen. Een tussenjaar om mezelf teΒ ontwikkelen, te bloggen en te genieten. Tijdens dat tussenjaar heb ik goed nagedacht, veel geblogd en vooral veel genoten van de vrijheid. Vanaf schooljaar 2017/2018 ga ik beginnen met de studie Pedagogiek op Hogeschool Inholland in Amsterdam.

DSCN1628.JPG

Stacy is (soms iets te) perfectionistisch, een hondenliefhebber, nude lipstick, een genieter, een planner en een zonliefhebber.

Ik hoop dat je gaat genieten van de artikelen die ik post. Als je wat wilt vragen of vertellen, laat dan gerust een reactie achter. Ik vind dat alleen maar leuk en ik bijt niet!

Liefs,
Stacy

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s